lauantai 28. kesäkuuta 2014

Coleslaw




Pulled pork -hampurilaisiin kuuluu ehdottomasti coleslaw. Itsetehtyjen sämpylöiden väliin laitettiin lisäksi bbq-kastiketta, chilikastiketta, tomaattia ja revittyä possua. Sämpylät tehtiin blogista jo löytyvällä siemensämpylät -ohjeella. Siemenien ja karkeiden jauhojen osuus (yhteensä 6dl) täytettiin sämpylä- ja hiivaleipäjauhoilla, koska niitä sattui mökin kaapista löytymään.


Coleslaw
½ kaali
2 porkkanaa
½ fenkoli
1 dl turkkilaista jugurttia
1 dl itsetehtyä majoneesia
suolaa
mustapippuria

Majoneesin ohje löytyy täältä. Jos et tee majoneesia itse, mausta coleslaw valkoviinietikalla, sinapilla ja sokerilla.


Raasta kaali, porkkanat ja fenkoli. Sekoita jugurtti, majoneesi ja mausteet ja pyöräytä seos raasteiden joukkoon. Anna maustua jääkaapissa jonkun aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti