tiistai 3. kesäkuuta 2014
Vihreä lisuke
Uusimman (4/2014) Glorian ruoka ja viini -lehden resepteistä ensimmäisenä kokeiluun pääsi vihreä kasvislisäke. Toimi erittäin hyvin grilliruoan lisukkeena. Alla ohje hieman muunneltuna.
1 kesäkurpitsa
150 g vihreitä papuja
5 kevätsipulia
200 g litteitä herneenpalkoja
(3 retiisiä)
rypsiöljyä paistamiseen
1 rkl seesamiöljyä (kaapista löytyi avokadoöljyä ja seesamin siemeniä)
1 rkl riisiviinietikkaa
mustapippuria
suolaa
Pilko kesäkurpitsat, vihreät pavut ja kevätsipulit. Paista kasvikset pannulla. Aloita vihreistä pavuista. Paista jokunen minuutti ja lisää kevätsipulit (säästä vihreät varret loppukoristeluun). Kun pavut alkavat olla pehmenneitä, lisää kesäkurpitsat. Lisää viimeiseksi herneenpalot. Mausta seesamiöljyllä ja riisiviinietikalla sekä suolalla ja pippurilla. Koristele kevätsipulin varsisilpulla (ja retiiseillä).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti