torstai 17. huhtikuuta 2014
Parsa pistachio
Mitä parhain keväinen alkupala on parsa. Melkeinpä missä muodossa tahansa. Tänään sitä tehtiin voin, pistaasin ja rapeaksi paahdetun ilmakuivatun kinkun kanssa.
Neljälle alkupalaksi:
1 nippu parsaa
3 siivua ilmakuivattua kinkkua
puoli kourallista pistaasipähkinöitä
20 g voita
Paahda ilmakuivattuja kinkkusiivuja grillivastuksen alla uunissa muutama minuutti kunnes ne ovat hieman saaneet väriä pintaansa. Kuori pistaasipähkinät. Paloittele kinkkusiivut karkeasti ja rouhi pähkinät. Keitä parsoja muutama minuutti jättäen parsat vielä vähän raaoiksi. Sulata voi pannussa ja paista parsat al denteksi voissa pannulla. Laita parsat lautasille. Lusikoi paistovoita vielä parsojen päälle ja lisää rouhitut pistaasipähkinät ja ilmakuivatut kinkut parsojen päälle. Tarjoile heti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti