sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kuusi kertaa kuusi


Perjantaina kiitettiin mummia tähän astisista mummitouhuista kuuden ruokalajin illallisella. Tarjolla oli pikapaistettua lohta lämpimän fenkolisalaatin kera, sienicappuccino, fenkoligranite, karitsan karetta valkosipuliperunapyreen kanssa, juustoja ja jälkiruuaksi nektariinia, mustikoita ja vaniljajäätelöä marenkikupissa. Illallisen päätteeksi kukin ruokailija valitsi tarjotuista ruokalajeista kaksi ylitse muiden. Kaikki (paitsi juustot) saivat pisteitä, mutta tällä kertaa kuuden ruokailijan raatia miellytti eniten pääruoka ja välisorbetti.

Valitettavasti kuvia ei ehditty kaikista annoksista edes napata ja nekin mitkä otettiin ovat varsin onnettomia. Ensi kerralla pitää muistaa panostaa myös valokuvaamiseen!

Anton & Antonista haetut karitsan kareet 
olivat muhkean lihaisia.


Sienicappuccino oli mummin suosikki.



























Jälkiruoka oli huomattavasti edustavamman näköinen 
Glorian Ruoka ja Viini -lehdessä, josta resepti on peräisin. 
Ulkonäöstä viis, tämä oli taivaallista!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti